Breaking news

Raluca Olaru, eliminată în optimi de finală la dublu la India Wells

loading...

Raluca Olaru și Olga Savchuk au fost eliminate duminică seară, în optimi de finală la Indian Wells, de perechea formată din Caroline Garcia și Katarina Srebotnik.

raluca olaru - bakuRaluca Olaru și Olga Savchuk au rata calificarea în premieră în sferturi de finală la Indian Wells, fiind învinse în două seturi, de favoritele numărul șapte al turneului de dublu feminin.

După fix o oră de joc, perechea româno-ucraineană a fost învinsă în două seturi, scor 0-6, 4-6, de Caroline Garcia și Katarina Srebotnik.

Astfel că Olaruși Savachuck s-au oprit în optimile de finală ale probei de dublu feminin la turneul de tenis Masters 1000 de puncte de la Indian Wells, competiție dotată cu premii de peste 5 milioane de dolari.

În primul tur, cele două reușiseră să câștige în mod dramatic partida disputată cu perechea formată din Bethanie Mattek-Sands și Lucie Safarova.

Calificarea în optimi de finală la dublu feminin la Indian Wells le asigură Ralucăi Olaru și Olgăi Savchuk, un cec în valoare de 19.390 de dolari și câte 120 puncte WTA.

loading...