Breaking news

Raluca Olaru, calificată în finala probei de dublu la Nurnberg

loading...

Raluca Olaru s-a calificat, joi, alături de israelianca Shahar Peer, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg, dotat cu premii totale de 250.000 de dolari.

TENNIS-FRA-OPEN-ROLAND-GARROSRaluca Olaru se simte bine pe zgura de la Nurnberg. După ce în 2013 a câștigat turneul de dublu alături de rusoaica Valeria Solovieva, joi, românca a acces în finală.

Olaru face pereche în acest an cu israelianca Shahar Peer.

Joi, în semifinale, perechea româno-israeliană s-a impus cu 6-2, 6-2 în fața cuplului Kimiko Date-Krumm (Japonia)/Carolina Garcia (Franța).

Olaru și Peer și-au asigurat un cec de 5.161 euro și 180 de puncte WTA, iar în ultimul act vor înfrunta câștigătoarele meciului dintre americancele Liezel Huber/Lisa Raymond (N. 1) și cuplul Michaella Krajicek (Olanda)/Karolina Pliskova (Cehia).

Raluca Olaru va juca sâmbătă, a cincea finală WTA de dublu din carieră. Românca are trei titluri câștigate până acum la dublu feminin. În 2008 la Tașkent (alături de ucraineanca Olga Savciuk), în 2011 la Acapulco (alături de ucraineanca Maria Koritțeva) și anul trecut la Nurnberg. Raluca a mai jucat o finală WTA anul trecut la Katowice, alături de Solovieva.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>