Breaking news

Raluca Olaru, calificare cu noroc în sferturi la dublu la Monterrey

Raluca Olaru s-a calificat joi seară, alături de partenera sa de dublu, Lara Arruabarrena, în sferturi de finală la turneul WTA de la Monterrey, competiție dotată cu premii totale de 500,000 de dolari.

raluca olaru - bakuRaluca Olaru și Lara Arruabarrena s-au calificat cu noroc, după ce adversarele Kristina Mladenovic/Timea Babos, s-au retras din meci, în primul set la scorul de 4-1.

Timea Babos a acuzat o accidentare la spate, iar după ce la scorul de 2-1, a primit îngrijiri medicale timp de 6 minute, unguroaica a mai reușit să reziste doar două game-uri în meci.

La 2-1, Raluca Olaru și-a pierdut serviciul, iar mai apoi Kristina Mladenovic și-a făcut serviciul și principalele favorite ale turneului de dublu feminin de la Monterrey, s-au distanțat la 4-1.

Mai apoi, Timea Babos a anunțat arbitrul de scaun că renunță la partidă din cauza durerilor la spate.

Astfel că în sferturi de finală merg Olaru și Arruabarrena, deși erau la un pas de a pierde primul set.

În sferturi de finală, Raluca Olaru și Lara Arruabarrena vor juca cu perechea formată din Kiki Bertens și Johanna Larsson.

Accederea în sferturi le asigură perechii româno-iberice un cec în valoare de 2,623 de dolari și 60 puncte WTA.

În sferturi de finală la dublu la Monterrey este calificată și românca Elena Bogdan care face pereche cu Nicole Melichar. Cele două vor juca vineri, în sferturi cu perechea formată din Anastasia Rodionova și Arina Rodionova, favoritele numărul trei ale competiției.