Breaking news

Raluca Bădulescu şi Vica Blochina dorm în așternuturi regești

Moda este cuvântul de ordine în viața Ralucăi Bădulescu. Nu doar hainele vedetei sunt după ultimele tendințe, ci și așternuturile sale de pat. ȘI Vica Blochina foloseste aceeași firmă când vine vorba de lenjerie de pat. 
Prezentatoarea ”Bravo, ai stil!” este foarte atentă cu stilul său propriu vestimentar. Având în vedere postura de jurat al emisunii ”Bravo, ai stil!”, raluca Bădulescu reușește de fiecare dată să fie un etalon în modă, și nu ne referim aici doar la ținute, ci la întregul său mod de viață și, dacă hainele sunt de la cele mai tari branduri, iată că până și lenjeria de pat este una de fițe.
Raluca se relaxează în așternuturi regești, din satin sau mătase, iar cele din bumbac sunt destul de speciale pentru că nu necesită călcare.
Raluca s-a fotografiat în superbele așternuturi alătuti de cățelușul ei de companie și a postat imaginile pe rețeaua ei de Instagram.
Și Vica Blochina este fidelă aceluiași brand de cearșafuri de lux, Zen Art Deco. Iată-le pe cele două super sexy în pat.
>