Breaking news

Ralflo şi Kamara revin în muzică cu o nouă piesă – Maria – VIDEO

Ralflo şi Kamara revin în prim planul muzicii românești cu un nou featuring și lansează o nouă piesă de dragoste, intitulată “Maria”. Pentru prima oară, cei doi artişti cântă în limba franceză, despre o poveste de dragoste.

Ralflo & KamaraRalflo și Kamara vor să topească inima româncelor, în această iarnă, cu o piesă de dragoste, interpretată integral în limba franceză. După succesul nebun pe care l-au avut cu piesa ”Mi-e sete de tine”, jumătate din trupa Alb Negru împreună cu Ralflo, lansează ”Maria”.

Această piesă este una foarte dragă mie, compusă alături de prietenul meu Kamara şi compozitorul George Popa. Ideea acestei piese a plecat de la o dragoste frumoasă, necondiţionată, pentru o femeie care merită tot ceea ce este mai bun. Numele piesei este dat după numele mamei mele, care se numeşte Maria, deoarece ea reprezintă pentru mine dragostea necondiţionată, chiar dacă în piesă este vorba despre o poveste de dragoste între doi iubiţi”, spune Ralflo.

Kamara spune că: Este întotdeauna o plăcere să colaborez cu Ralflo, iar această piesă este una în care noi credem foarte tare, în special în mesajul ei. Nimic pe lume nu este mai frumos decât să iubeşti şi să fii iubit, iar “Maria” descrie exact acest sentiment.

Compoziţia piesei “Maria” îi aparţine lui Ralflo şi lui George Popa, iar textul îi aparţine lui Kamara. Piesa este semnată sub sigla casei de discuri Sprint Music, una dintre cele mai mari case de discuri din România, care a lansat artişti precum Alb Negru, Shift, Simona Nae, JerryCo şi nu numai.

>