Breaking news

Rafael Nadal, bătut măr de Andy Murray, la turneul de la Abu Dhabi

Andy Murray s-a impus vineri, în semifinalele turneului de tenis de la Abu Dhabi, în fața lui Rafael Nadal, în două seturi, scor 6-2, 6-0.

nadal - murrayRafael Nadal, numărul trei mondial, a debutat cu un eșec în 2015. Ibericul a încasat vineri, o înfrângere usturătoare de la britanicul, Andy Murray.

Nadal a reușit să câștige în fața lui Murray doar două game-uri, în primul set. În setul doi, la scorul de 3-0, Nadal a ratat 5 mingi de re-break, iar la 4-0, alte patru mingi care-l puteau readuce în meci.

Andy Murray se califică astfel în finală la Abu Dhabi, unde cel mai probabil va juca cu Djokovic, cel care a câștigat ultimele patru ediții ale turneului amical de tenis.

Joi, în prima zi, a competiției, Andy Murray l-a învins în trei seturi pe Feliciano López, iar Stanislas Wawrinka l-a eliminat în două seturi pe Nicolas Almagro.

Turneul Mubadala World Tennis Championship 2015, aflat la cea de-a șaptea ediție, a reunit la start șase jucători: Novak Djokovic, Rafael Nadal, Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Feliciano López și Nicolas Almagro.

Turneul amical de tenis se desfășoară în perioada 1-3 ianuarie 2015, la Completul de tenis  Zayed Sports City din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite. Învingătorul competiției va pleca acasă cu un premiu în valoare de 250.000 de dolari.

abu dhabi 2015- jucatori