Radu Vâlcan dat de “gol” de bunică la aniversare!

IMG_7185_resizeRadu Vâlcan, prezentatorul “Poveștirilor adevarate” de la Acasă TV a avut parte de o surpriză de proporții de ziua lui. La împlinirea a 33 de ani colegii au complotat și, în timpul emisiunii, le-au adus, în transmisiune directă din casa în care a crescut Radu, pe mama și bunica acestuia. Cele mai importante femei din viața lui Radu i-au urat la mulți ani și i-au spus că îl iubesc. Pentru prezentator momentul a fost unul foarte emoționant. “Nu am tremurat așa nici la prima mea emisie, aici, în acest platou. Nu mă așteptam la așa ceva, tremur tot de emoție. Nu îmi imaginam că toți cei din redacție și din emisie vor complota la o asemenea surpriză”, mărturișeste Radu.

Bunica lui Radu l-a speriat puțin când a povestit cum, în adolescență, fetele veneau la ea acasă să o roage să-și convingă nepotul să le accepte ca iubite: “Bunica mi-e foarte dragă dar când am văzut că povestește din casă am avut ceva emoții. O iert însă pentru că face cele mai bune prăjituri din lume”, spune amuzat Radu.

Mai mult decât atât, de la colegii din redacția “Poveștirilor”, Radu Valcan a primit un tort de ciocolată și multe îmbrățișări. Pentru Radu Vâlcan ziua de naștere a debutat cu dreptul, dis de dimineață, când a fost sunat, la prima oră, de bunica lui. Au urmat apoi telefoanele de la colegi și prieteni dar și cadouri care l-au bucurat: “Am primit câteva cărți pe care-mi doream demult să le citesc și o colecție completă de discuri pe vinil “Queen”, formație al cărei fan sunt pe viață”, a mărturisit Radu.

>