Breaking news

Radu Tudor, prezentatorul TVR, în ring alături de campionul mondial Andrei Stoica

Prezentatorul Telejurnalului matinal de la TVR 1, practicant de kickboxing, a fost invitat la un meci amical de campionul mondial SuperKombat, cu ocazia filmării unui reportaj realizat de Albertina Ionescu înainte de marea finală din Italia.

andrei stoica - radu tudorÎnainte de marea finală a circuitului Superkombat din acest an, de la Monza, Italia (22 noiembrie), actualul campion mondial la kickboxing Andrei Stoica şi fostul campion mondial Bogdan Stoica i-au acordat un interviu Albertinei Ionescu, pentru Ştirile TVR.

Ei au vorbit despre sport şi despre campania „Spune NU Violenţei!”. În urma interviului, Albertina a stabilit cu Andrei Stoica un meci amical între el şi Radu Tudor, prezentatorul Telejurnalului matinal, un iubitor şi practicant al acestui sport.

„Mi-ar face plăcere să-l cunosc. L-am văzut prezentând ştirile. Dacă doreşte, intrăm amândoi în ring pentru un mic sparring*. Îl invit la sală şi cu cea mai mare plăcere ne jucăm puţin”, i-a transmis Andrei Stoica lui Radu Tudor.

La rândul său, prezentatorul Telejurnalului matinal s-a arătat dornic să-l întâlnească pe campionul mondial.

„Eu sunt începător. Sunt pasionat de kickboxing de mulţi ani şi abia aştept să învăţ tehnici noi de la adevăraţi profesionişti. Eu am terminat liceul sportiv şi, deşi am practicat handbal timp de şase ani, întotdeauna am fost atras de sporturile de contact. În măsura în care timpul mi-o va permite, mi-am propus ca din 2015 să intru la categoria luptătorilor profesionişti la kickboxing. Sper ca asta nu le va da de lucru prea mult doamnelor care lucrează la machiaj pentru Telejurnalul matinal”, a declarat Radu Tudor.

Interviul realizat de Albertina Ionescu pentru Ştirile TVR a suscitat interesul românilor. Astfel, conform datelor Kantar Media, în jur de 200.000 de telespectatori (target naţional) au urmărit ştirea cu cei doi campioni.

radu tudor_poza manusi noi

>