Breaking news

Radu Tudor, lăsat fără parteneră la TeleJurnalul Matinal de la TVR 1

Începând de azi, 7 octombrie, Radu Tudor va prezenta de unul singur, Telejurnalul Matinal de la TVR 1. Jurnalistul aduce românilor, la prima oră a dimineții cele mai noi știri, prezentate într-un nou format mai interactiv și mai atractiv pentru telespectatori.

radu tudorDupă trei ani de prezentare a matinalului împreună cu o parteneră, Radu Tudor are de azi, pe umerii săi, întreaga responsabilitate a Telejurnalului Matinal. De luni până vineri, de la ora 7 dimineața, timp de două ore, Radu Tudor aduce în casele românilor primele știri ale zilei.

Prima ediție a Telejurnalului Matinal, în noua formulă, a fost o provocare pentru Radu, care a recunoscut faptul că emoțiile au fost azi, la cote înalte.

Recunosc că astăzi am avut ceva mai multe emoții față de cum mă simțeam cu formatul vechi, când lângă mine se afla Oana Dobrescu. Responsabilitatea mea este mai mare în acest moment. Mă relaxează faptul că echipa matinalului reușește să facă față situațiilor neprevăzute. Nu mă simt obosit după 3 ani de Telejurnal Matinal. Sunt de părere că serviciul nu este un loc de unde să te duci și să iei leafa, iar când s-a făcut ora să rupi ușa. Îmi place să fiu implicat sută la sută în realizarea matinalului. Nu poți să ai succes dacă nu faci cu pasiune un lucru”, a declarat Radu Tudor pentru exclusivNEWS.ro.
Doul format de matinal se va concentra mai mult pe știrile din țară. Cele 5 studiouri regionale ale TVR vor intra în direct, în fiecare dimineață, cu știrile de peste noapte.
Știrile din sport sunt prezentate de Eda MARCUS. Telespectatorii TVR 1 vor afla cotațiile la casele de schimb valutar din rubrica „Buget personal”. Iar cum se circulă în principalele orașe ale țării, românii care urmăresc matinalul, vor afla din rubirca „Trafic”.
Vinerea se va difuza „COOLTURA ”(cu Ioana Pavel), este o rubrică dedicată evenimentelor culturale.
„Stilul tău”  cu  Albertina Ionescu, o rubrică unde jurnalista face o incursiune în zona de informaţie artistică şi de stil de viaţă urban.
Pentru o vacanță reușită, indiferent de sezon, Matinalul TVR 1 include și rubrica „Tichet de vacanţă”. Din jumătate în jumătate de oră, telespectatorii vor afla cele mai proaspete date despre starea vremii ca să știe cum să se îmbrace când ies din casă.

Pe 4 octombrie 2013, Radu Tudor a împlinit trei ani de când se află la pupitrul Telejurnalului Matinal al TVR 1.

>