Breaking news

Radu Stroe a demisionat din partidul lui Tăriceanu și se înscrie în UNPR

loading...

Deputatul Radu Stroe şi-a dat demisia din Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu, şi anunță că se va înscrie în UNPR.

radu stroeLa nici șase luni de la înscrierea în PLR, Radu Stroe părăsește partidul lui Tăriceanu, șeful Senatului României.

”Am demisionat din motive personale din PLR. Nu fac reproşuri nimănui şi e decizie persoană. La începutul sesiunii parlamentare îmi voi anunţa adeziunea la grupul parlamentar al PSD, din care face parte şi UNPR”, a declarat Radu Stroe.

Deputatul demisionar a precizat că intenţionează să se înscrie în UNPR în perioada următoare.

Pe 23 ianuarie 2014, Radu Stroe a demisionat, la trei zile de la producerea tragediei aviatice din Munții Apuseni, soldată cu moartea a două persoane, din cauza intervenției haotice a echipelor de salvare.

Pe data de 8 aprilie 2014, Radu Stroe a fost exclus din PNL pentru că s-a opus ruperii USL și a criticat conducerea partidului cu privire la ieșirea de la guvernare.

Uniunea Națională pentru Progresul României își mărește astfel numărul de parlamentari cu încă trei. Întrucât luni, UNPR a anunțat că doi foști membri PMP, deputatul Valerian Vreme și Vasile Gherasim, s-au înscris în partid.

loading...