Breaking news

Radu Pietreanu îl ia la roast pe Micutzu, duminică, la iUmor

Micutzu, cel de-al patrulea jurat iUmor din acestă săptămână, va primi „botezul” iUmor din partea lui Radu Pietreanu, duminică, de la 20.00, la Antena 1.

O nouă săptămână, un nou roast al noului juratului iUmor. „Asta este cea mai bună zi din acest sezon iUmor. Oamenii care vin la roast trebuie să fie cel puțin la fel de buni ca Micutzu. Sunt curios cine are curaj să vină la roast!”, a dezvăluit Cheloo. Juratul surpriză al ediției șase, Micutzu, va fi ținta glumelor acide ale lui Radu Pietreanu.

„Zeul umorului românesc”, așa cum este considerat Radu Pietreanu de Cheloo, l-a luat la roast pe omologul său mai tânăr, Micutzu, în ceea ce Mihai Bendeac a numit „cel mai bun roast din acest sezon iUmor”. Textul scris de Radu Pietreanu pentru acest moment l-a lăsat fără cuvinte pe noul jurat: „ Nu pot să îmi revin!”. Reacția lui Micutzu a luat-o prin surprindere pe Delia: „am auzit cele mai multe wow-uri pe secundă”. De asemenea, Renata (Doina Teodoru), iubita lui Micutzu din serialul „Băieți de oraș”, vine la pupitrul roast-ului iUmor pentru a glumi pe seama partenerului său din serial.

„În acestă seară, Renata a fost cu adevărat inamicul numărul 1 al lui Micutzu”, a fost comentariul lui Cheloo. Telespectatorii pot afla ce surprize i-au fost pregătite noului jurat, dar și cine este cel de-al treilea invitat al roast-ului lui Micutzu urmărind cea mai nouă ediție iUmor din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

>