Breaking news

Radu Mazăre îi cere demisia lui Victor Ponta de la șefia PSD

Radu Mazăre îi cere demisia din fruntea PSD, a lui Victor Ponta. Primarul Municipiului Constanţa este supărat de faptul că premierul dă vina pe organizațiile județene pentru pierderea alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie 2014.

victor ponta - radu mazare - psdRadu Mazăre este primul lider social democrat care îi cere deschis demisia lui Victor Ponta după ce acesta a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis.

Radu Mazăre, i-a cerut marți, demisia lui Victor Ponta din fruntea PSD, spunând că aceasta este soluţia ”onorabilă” după ce a pierdut alegerile prezidenţiale şi că nu ar fi trebuit să dea vina pe organizaţiile judeţene pentru eşec.

”Dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu unul sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eşecul lui Ponta sau pentru eşecul lui Dragnea. Eu, dacă aş pierde alegerile la primărie, a doua zi mi-aş depune mandatul şi în niciun caz nu aş arăta spre cei care sunt şefi de organizaţii mici, locale, că ei sunt de vină pentru pierderea mea”, a declarat Mazăre, la Curtea de Apel Bucureşti. ”

El a precizat că nu a luat nicio decizie şi că va discuta cu colegii săi din organizaţia din Constanţa.

„E posibil să plece parlamentarii către formaţiunea lui Vanghelie şi Geoană. În orice caz, lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Adică nu mi se pare normal ca atunci când pierzi nişte alegeri să dai vina pe alţii”, a mai spus Radu Mazăre.

Un congres PSD ar urma să aibă loc în această primăvară, în cadrul căruia să fie aleasă noua conducere a partidului.