Breaking news

Radu Mazăre, adus cu mascații la DNA București

loading...

Radu Mazăre a fost adus marți, de la o terasă din Herăstrău, cu mascații la sediul DNA București pentru audieri în dosarul privind construcția de locuințe sociale de către Primăria Constanța.

radu mazare - mascati - dnaPrimarul orașului Constanța, Radu Mazăre a fost ridicat de mascaţi de pe terasa unui restaurant din Parcul Herăstrău, și dus cu duba la sediul Direcției Naționale București, pentru audieri.

Cei care au mers să îl ridice pe Radu Mazăre i-au prezentat acestuia actele în baza cărora are loc acţiunea. După ce a citit documentele, la masă, pe terasa restaurantului, Mazăre a plecat însoţit de mascaţi.

 

Odată ajuns la DNA, Radu Mazăre, a spus că această acţiune face parte din “sârba procurorilor” şi că era conştient că este cercetat încă din 2005.

Întrebat dacă îi este frică de puşcărie, Radu Mazăre a spus: Nu mi-e frică de puşcărie, doar de Dumnezeu.

Aducerea lui Radu Mazăre la DNA vine la câteva ore după ce procurorii au efectuat percheziții la sediul Primăriei Constanța dar și la locuinţa lui Mazăre din Mamaia.

Percheziţiile au fost făcute în prezenţa celor doi avocaţi ai lui Radu Mazăre, unul dintre apărători fiind Marius Mocanu, care îl reprezintă şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constanţa.

Percheziţiile sunt în desfăşurare şi la vila din Mamaia a primarului, de unde mai mulţi anchetatori au ieşit cu cutii cu documente şi cu două genţi de voiaj, precum şi cu o unitate de calculator, fără însă ca acţiunea să fie finalizată.

Radu Mazăre este anchetat de DNA în dosarul privind construirea unui cartier de locuințe sociale pentru constănțenii fără adăpost, cartier care a costat 7 milioane de euro.

loading...