Breaking news

Radu Constantinescu de la Europa FM – „răpit” în direct și dus la premiera Skyfall – VIDEO

DJ-ul Europa FM, Radu Constantinescu a fost răpit, ieri seară, 25 octombrie, în direct de Cristina Bazavan, realizatoarea rubricii Cronica de Film, din emisiunea Drum cu Prioritate!

Radu Constantinescu a fost practic luat pe sus în toiul emisiunii, pus să se schimbe la costum de gală și dus la premiera celui mai nou film din seria James Bond – Skyfall!

Radu a rămas fără cuvinte atunci când în studio au năvălit toți colegii de la Europa FM și și-a văzut inclusiv prietena părtașă la conspirație. Ea a fost cea care a i-a adus de acasă costumația de gală!

Nu-mi vine să cred ce ați făcut! Nu e adevărat ce mi se întâmplă!”, a exclamat realizatorul emisiunii Drum cu Prioritate, în timp ce încerca să își păstreze cumpătul și să ducă până la capăt intervenția sa live pe radio. Întreaga surpriză s-a derulat în direct, iar după ce Radu a părăsit studioul Europa FM împreună cu alaiul de „răpitori”, Toader Păun a preluat microfonul continuând emisiunea Drum cu Prioritate.

Radu este unul dintre cei mai înfocați fani ai filmelor James Bond pe care i-am cunoscut vreodată, așa că m-am gândit că la finalul rubricii mele Cronica de film, în care am vorbit despre mult-așteptata premieră a Skyfall… să-i facem o surpriză, să-l scoatem din emisiune și să-l ducem direct la film”, povestește Cristina Bazavan, cea care a orchestrat întreaga răpire.

Pe Radu Constantinescu îl puteți auzi de luni până vineri, la Europa FM, în emisiunea „Drum cu Prioritate”, între orele 17:00 și 20:00.

>