Breaking news

Radu Călin Cristea, validat de Parlament, în funcția de membru la CNA

Radu Călin Cristea, fost șef interimar al TVR, propus de Guvern pentru funcţia de membru titular al CNA, a fost validat miercuri de Parlament, în locul lui Mihai Mălaimare.

radu calin cristeaRadu Călin Cristea a primit 410 voturi pentru și 42 împotrivă. Radu Călin Cristea îl înlocuieşte în CNA pe Mihai Mălaimare, care a demisionat pe 11 ianuarie.

Cristea, care a primit pe 29 ianuarie avizul Comisiilor de cultură ale Parlamentului, consideră că CNA ar trebui să modifice relaţia cu unele dintre instituţiile cu care interrelaţionează, să se preocupe de problematica protecţiei minorilor şi de aceea a prestaţiei unor moderatori de la posturile din ţară al căror profesionalism lasă de dorit.

Mandatul lui Radu Călin Cristea se va termina pe 3 noiembrie 2014, atunci când ar fi expirat mandatul demisionarului.

Mihai Mălaimare a declarat pe 15 ianuarie că a demisionat din funcţia de membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului pe motiv că ar exista o cercetare a Agenţiei Naţionale de Integritate în ceea ce îl priveşte sub suspiciunea de incompatibilitate cu calitatea sa de membru CNA şi de director al Teatrului Masca.