Breaking news

Radu Banciu i-a bătut în Ajun de Crăciun, la audiență, pe Gâdea și Badea

În Ajun de Crăciun, B1 TV a înregistrat cu emisiunea ”Lumea lui Banciu”, o audiență mai mare față de Antena 3, care difuza producția Sinteza Zilei cu Badea și Gâdea.

banciu - badea si gadeaEmisiunea moderată de Radu Banciu pe B1 TV, „Lumea lui Banciu”, a înregistrat ieri, 24 decembrie, audienţe considerabil mai mari decât emisiunea specială de Crăciun de pe Antena 3, ai cărei protagonişti au fost Mircea Badea şi Mihai Gâdea.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, B1 TV s-a poziţionat aseară pe primul loc în topul audienţelor pe piaţa televiziunilor de ştiri, în intervalul orar 23:00 – 00:00, pe toate targeturile de populaţie din mediul urban.

Astfel, pe segmentul de public cu vârsta între 18 şi 49 de ani, B1 TV obţinea o cotă medie de piaţă de 2.3%, aproape dublă faţă de postul Antena 3 – 1.2%.

La categoria de populaţie de peste 18 ani, B1 TV a avut o medie a cotei de piaţă de 3.9%, Antena 3 3.2%, iar pe targetul All Urban, televiziunea de ştiri B1 atingea un share mediu de 3.7% şi Antena 3 avea 3.1%.

>