Breaking news

Radu Albot, învins în finala ATP Challenger de la Sibiu de Jason Kubler

Australianul Jason Kubler, în vârstă de 21 de ani, l-a învins duminică, pe moldoveanul Radu Albot, în finala turneului de tenis ATP CHallenger de la Sibiu, turneu dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro.

radu albot - Jason Kubler -  sibiu open 2014Radu Albot, locul 172 ATP, favorit al finale de simplu masculin de la Sibiu, a fost învins clar, în două seturi, scor 4-6, 1-6, de tânărul australian aflat pe locul 194 mondial.

Radu Albot nu s-a regăsit deloc în joc, a greșit foarte multe mingi, serviciul nu i-a funcționat, fiind astfel o pradă ușoară pentru Jason Kubler.

După doar o oră și 7 minute de joc, australianul și-a trecut în palmares primul său titlu challenger din carieră. Iar de luni, australianul va urca până pe locul 151 ATP, cel mai bun din carieră.

Radu Albot va primi 55 puncte ATP și un cec în valoare de 3600 de euro. Cele 55 de puncte ATP îl vor propulsa pe moldovean până pe locul 152 ATP, cel mai bun din carieră.

Finala de dublu masculin de la Sibiu a fost adjudecată sâmbătă de Adrian Ungur și Potito Starace, care i-au învins pe românii Marius Copil și Alexandru Carpen.

>