Breaking news

Radu Albot, eliminat de Marcel Granollers, la Chennai

Radu Albot s-a oprit marți, în primul tur al turneului de tenis ATP Aircel Chennai Open 2014 din India, dotat cu premii în valoare de 459,140 de dolari.

marcel granollers si radu albotParcursul moldoveanului Radu Albot la turneul de tenis de la Chennai s-a încheiat în ultima zi din 2013. Albot a fost învins în trei seturi de ibericul Marcel Granollers, al șaselea favorit la turneul de tenis de la Chennai.

După tre meciuri disputate în calificări care l-au adus pe tabloul principal de simplu masculin, Radu Albot nu a reușit să îl învingă și pe iberică. Însă moldoveanul a reușit să câștige setul doi în fața lui Marcel Granollers.

Radu Albot a pierdut primul set cu 4-6, l-a câștigat pe al doilea cu 6-3, însă din păcate a cedat a zero setul decisiv. Astfel că după două ore și 20 de minute de joc cu ibericul, Albot s-a văzut eliminat de pe tabloul principal.

Accederea pe tabloul principal la simplu masculin i-a adus lui Radu Albot un cec în valoare de 4.115 dolari plus 665 dolari  din calificări dar și 12 puncte ATP.

>