Breaking news

Radio 3Net organizează primul radio-concurs de talente din România

Radio 3Net „Florian Pittiş” organizează, primul radio-concurs de talente din România. Concursul se adresează copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani. Premiul acestui concurs constă într-un mini-concert pe care câştigătorul îl va susţine la  Sala de Repetiţii a Radio 3Net, în data de 6 iunie 2014.

radio 3 net - concursFlorin Dumitru, managerul  Radio 3Net, a declarat despre acest proiect unic pentru radiourile din România: „După ce Radio 3Net a implementat cu succes formatul Sala de Repetiţii – trupe care cântă live într-un spațiu nonconformist –  format preluat apoi şi de alte radiouri, venim cu ceva fresh – adaptăm, pentru radio, conceptul de concurs de talente. Sunt bucuros că suntem primul radio din România care face acest lucru.”

Primul post de radio public din lume cu emisie exclusiv pe Internet, Radio3Net „Florian Pittiş” este, încă de la constituire (2004), un demers avangardist către New Media.

Dacă la începuturile sale Radio3Net era o curiozitate, un post la care publicul putea urmări în direct, audio-video, atât realizatorii emisiunilor cât şi modul în care acestea erau produse şi care conţinea zone interactive – muzică on demand – acum acest post a devenit un portal, un instrument-prieten, aproape complet, al utilizatorului de Internet.

Pentru înscriere, trimiteţi o înregistrare audio împreună cu datele dumneavoastră de identificare pe adresa de e-mail alexa.dogaru@radioromania.ro.

Data limită a înscrierii este 19 mai 2014. Jurizarea va avea loc pe 20 mai. Concursul se derulează între 26 şi 30 mai şi este urmat de o perioadă de votare a pieselor participante între 30 şi 31 mai. Câştigătorul va fi desemnat pe 1 iunie.