Breaking news

QNAP a lansat TS-x69 Pro Turbo NAS, noua serie de dispozitive de stocare din clasa business

QNAP Systems a inaugurat noua generație de servere Turbo NAS prin lansarea seriei TS-x69 Pro și prezentarea noului NAS Firmware 3.6.

TS-x69 Pro Turbo NAS oferă lățime de bandă de 220+ MB/s, este pregătit pentru a funcționa în medii virtualizate și include tehnologia USB 3.0.

Seria TS-x69 cuprinde versiuni cu 2, 4, 5, 6 sau 8 unități de stocare, este echipată cu procesoare Intel® Atom™ dual-core și cu 1GB de memorie DDR3, suportă hard disk-uri SATA 6Gb/s de 2.5” și 3.5”, furnizând nivelul de performanță cerut de utilizatorii din segmentul SMB. Toate modelele dispun de două porturi Gigabit Ethernet.

Seria TS-x69 Pro oferă echilibrul perfect între performanță, valoare și facilitățile pentru mediul de afaceri, QNAP fiind soluția ideală de stocare în rețea pentru companiile mici și medii.

Porturile USB 3.0 oferă flexibilitatea de a atașa unități de stocare externe, pentru backup de mare viteză și extinderea imediată a capacității. TS-x69 Pro poate furniza simultan soluții de stocare pentru implementări IP-SAN (iSCSI) și NAS.

Fiind pregătită pentru VMware® Ready™, Citrix® XenServer Ready™ și Windows® Hyper-V™, seria este ideală pentru funizarea și partajarea spațiului de stocare în rețea pentru mediile de servere virtuale.

Administrarea unui volum din ce în ce mai mare de date a devenit o preocupare importantă pentru mediul de afaceri. NAS (Network Attached Storage) oferă o soluție centralizată și protejată pentru partajarea și accesul datelor în cadrul firmelor mici și mijlocii.

>