Breaking news

Putin, făcut MONSTRU, de tatăl uneia din victimele catastrofei aviatice din Ucraina

Mesajul tatălui unei victime a accidentului aviatic, adresat lui Putin: Domnule Putin, monstrule! Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut!

vladimir putinOlandezul  Hans de Borst, tatăl uneia dintre victimele catastrofei aviatice din 17 iulie, din Ucraina, i-a trimis o scrisoare dură, președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, pe care-l acuză de producerea tragediei.

Domnule Putin, monstrule, Mii de mulţumiri liderilor separatişti din Ucraina pentru că au ucis-o pe draga şi singura mea fiică, singurul meu copil, Elsemiek (..) Sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru, pe ea şi viaţa ei scurtă. Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut! Vă mulţumesc încă odată. Cu sinceritate, Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, monstrule!”, a scris olandezul.

Nici la cinci zile de la producerea tragediei, corpurile celor 298 de persoane aflate în avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, doborât pe 17 iulie cu o rcahetă sol-aer, de rebelii ruși, în estul Ucrainei, nu au ajuns la familiile îndoliate.

Aceasta în timp ce în estul Ucrainei, după îndelungi negocieri, separatiştii au permis trenului cu cadavrele pasagerilor să plece din locul în care au staţionat. Trupurile neînsufleţite vor ajunge într-un final în Regatul Ţărilor de Jos, la finalul unei operaţiuni îngreunate de rebeli.

Luni, în Olanda, a avut loc o slujbă în memoria victimelor catastrofei aviatice, la care au participat regele Willem Alexander şi regina Maxima, dar şi premierul tării lalelelor.

192 din cele 298 de persoane aflate în avion, erau olandezi.