Breaking news

Pupăciosul din Suedia se află printre favoriţii de la Eurovision 2011. VIDEO

loading...

Eric Saade, cel mai pupăcios dintre concurenţii de anul acesta de la Eurovision, se numără printre favoriţii Marii Finale, care se va desfăşura sâmbătă, 14 mai, la Dusseldorf.

eric-saade-main-suedia-eurovision-2011-sarut-popular-fani-admiratori-video-muzica-melodie-pupacios-sarutCând gazda concursului a anunţat participarea Suediei în Finala Eurovision, colegii lui Eric l-au pupat fericiţi, aşa cum s-a întâmplat şi după selecţia naţională care a avut loc la Stockholm. Se pare că sărutul le-a purtat noroc suedezilor, melodia “Popular” fiind printre favoritele de anul acesta.

În seara celei de-a doua semifinale, Eric Saade le-a trimis bezele admiratorilor şi admiratoarelor lui de acasă, sărutând obiectivul camerei de luat vederi.

Eric, care are numai 20 de ani, este foarte îndragit în Suedia. Cu toate că melodia “Popular”, semnată de Fredrik Kempe, nu este tocmai originală, aşa cum exclusivNEWS.ro arăta într-un articol din luna aprilie, anul acesta suedezii au impresionat publicul european prin carisma interpretului şi prin show-ul pe care l-au pregătit.

Printre favoriţi se mai numără fraţii gemeni din Irlanda, Jedward, care cântă melodia “Lipstick”, Amaury Vassili care reprezintă Franţa cu melodia “Sognu” şi Azerbaijan cu melodia “Running Scared”. Deloc de neglijat este trupa Blue, din Marea Britanie, care se va prezenta cu piesa “I Can”.

Citeşte şi:

EXCLUSIV: Suedia vine cu un plagiat la Eurovision 2011. VIDEO

Plagiatul Suediei de la Eurovision 2011, inspirat din trei melodii. VIDEO

 

eric-saade-main-suedia-eurovision-2011-sarut-popular-fani-admiratori-video-muzica-melodie-pupacios-sarut

3-eric-saade-suedia-eurovision-sweeden-2011-popular-melodie-cantecul-muzica-song

4-eric-saade-suedia-eurovision-sweeden-2011-popular-melodie-cantecul-muzica-song

5-eric-saade-suedia-eurovision-sweeden-2011-popular-melodie-cantecul-muzica-song

2-eric-saade-suedia-eurovision-sweeden-2011-popular-melodie-cantecul-muzica-song

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>