Breaking news

Pui de antilopă adoptat de leoaica care i-a ucis mama

Lumea animalelor ne oferă nouă, oamenilor, lecții de viață greu de înțeles și acceptat. O leoaică care tocmai a ucis și devorat o antilopă, s-a dovedit a fi foarte maternă cu puiul acesteia.

leoaica si antilopaUn pui de antilopă a fost adoptat de către o leoaică, cea care l-a lăsat orfan. Scena petrecută între puiul de antilopă și leoaică a fost surprinsă în imagini de fotograful Adri De Visser.

După ce a omorât antilopa, leoaica a auzit un zgomot într-un tufiş. Când a mers să vadă ce se ascunde acolo, micuţa antilopă a fugit speriată chiar între labele ei, căutând cumva protecţie, chiar de la cea care i-a ucis mama.

Vânător din fire, potrivit codului genetic, leoaica se pare că și-a arătat de astă dată instinctul matern, mult mai pregnant decât cel dominant.

Privirea aspră a leoaice s-a schimbat radical din acel moment, iar imaginile sunt mărturia perfectă a faptului că şi animalele au sentimente. Chiar şi de regret.

Regina junglei l-a luat pe puiuţ şi l-a dus departe de ceilalţi lei, pentru a-l ţine în siguranţă, iar alţi turişti au văzut puiul mai târziu, viu şi nevătămat.

În urma acestei întâmplări s-ar putea naște povestea ”Leoaica și puiul de antilopă”, care să spună lumii întregi că și vânătorii au sentimente față de pradă.

leul si antilopa