Breaking news

PSD, UNPR și PC și-au stabilit lista de candidați pentru alegerile europarlamentare

loading...

Corina Crețu este capul de listă la alegerile europarlamentare ale alianței formată din PSD, PC și UNPR. Ecaterina Andronescu a fost convinsă să renunțe la mandatul de senator și să candideze pentru europarlamentare.

psd-pc-unpr - alegeri europarlamentarePSD, PC și UNPR și-au stabilit joi, lista cu cele 15 posturi eligibile pentru un loc în noul Parlament European. PSD aruncă în bătălia europeană, un ministru, un senator și 11 actuali europarlamentari. În timp ce Partidul Conservator vrea să o trimită la Bruxelles pe Maria Grapini. UNPR merge pe mâna lui Damian Drăghici.

Lista este deschisă de Corina Crețu(PSD) și continuată cu Ecaterina Andronescu(PSD), Cătălin Ivan(PSD), Dan Nica(PSD), Damian Drăghici (UNPR), Maria Grapini(PC), Daciana Sârbu(PSD), Ioan Mircea Pașcu(PSD), Viorica Dăncilă(PSD), Sorin Moisa (PSD), Victor Boştinaru(PSD), Claudiu Tănăsescu(PSD), Claudia Ţapardel(PSD), Adriana Ţicau(PSD), Minodora Cliveti(PSD) şi Ioan Enciu(PSD).

În listă nu a fost inclus senatoru PSD, Mircea Geoană, care ar fi dorit să intre în forul european cu speranța să prindă un post de comisar.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>