Breaking news

Proxeneta care a comandat uciderea minorei din Alexandria a fost arestată

Magistrații Tribunalului Giurgiu au decis sâmbătă 7 ianuarie, ca George Nicușor Dumitru și Dumitrache Luiza Georgiana să își petreacă următoarele 29 de zile după gratii, pentru că au ucis-o pe minora Florina Geanina Tănase.

Tribunalul Giurgiu a admis sâmbătă propunerea formulată de Parchetul Giurgiu cu privire la măsura reținerii celor două persoane inculpate în uciderea minorei.

Pe 28 decembrie polițiștii au găsit cadavrul unei fete, aruncat într-un canal de irigaţii de lângă comuna Vânătorii-Mici, judeţul Giurgiu, la aproximativ un kilometru de DN 61 Ghimpaţi-Găeşti.

Anchetatorii au stabilit că pe 4 noiembrie, Florina Geanina Tănase a fost condusă de Nicuşor Dumitru şi de o altă fată de 16 ani, din Zimnicea, la un canal de irigaţii de lângă Vânătorii-Mic unde tânărul a strangulat-o pe fata din Alexandria cu un cablu liţat, apoi a aruncat-o în canal.

Procurorii au stabilit că Nicușor Dumitru a comis crima la cererea proxenetei Luiza Dumitrache.

Pentru a-i aduce dovata crimei, tânărul i-a secţionat fetei ucise degetul arătător de la mâna dreaptă, folosind o şurubelniţă, apoi i l-a prezentat proxenetei.

Decizia Tribunalului Giurgiu poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore de la pronunțare.