Breaking news

Protestele iau amploare în Anglia. Minorii fură alcool din magazine

Manifestațiile violente continuă în Londra și se extind și în alte orașe din Marea Britanie. Se înmulțesc jafurile și atacurile asupra civililor. Minorii jefuiesc magazinele și fug cu sticle de vin sau votcă.

minori-londra-politia-incendiu-case-proteste-violenteProtestele violente au cuprins și orașele Manchester, Liverpool și Birmingham. Mai mulţi copii de 9 -10 ani au fost surprinşi furând sticle cu alcool din magazinele pe care le-au jefuit.

Copiii, îmbrăcaţi sport, au fost văzuţi intrând în magazine, printre cioburi, şi ieşind cu buzunarele pline şi cu sticle de alcool în mână.

Premierul britanic David Cameron a decis ca poliția engleză să poată folosi tunuri de apă pentru a-i calma pe protestatari.

Revoltele s-au extins în Manchester, Wolverhampton, Nottingham, Leicester şi Liverpool. Însă cel mai grav incident a avut loc în Birmingham, unde trei bărbaţi au murit după ce au fost loviţi de o maşină, în timp ce încercau să-şi protejeze cartierul de protestatari.

Aproximativ 800 de persoane au fost arestate de autorități, în urma celor cinci zile de proteste violente care au aruncat în haos capitala Marii Britanii.

GALERIE FOTO aici: “Cele mai şocante 25 de fotografii de la protestele din Londra: incendii, jafuri, bătăi, sânge şi arestări”