Breaking news

Protestatarii greci sunt huligani

Ministrul Elena Udrea a scris pe blogul personal că protestatarii greci sunt defpat niște huligani.

Elena Udrea consideră inutil referendumul inițiat de guvernul lui Georgios Papandreou și spune despre protestatarii greci că sunt niște huligani.

Decizia guvernului socialist grec al lui Georgios Papandreou de a supune la referendum planul de austeritate asumat şi acceptat deja în discuţiile cu reprezentanţii ţărilor din UE, dar şi cu FMI, a dinamitat practic din nou liniştea din Zona Euro. După câteva zile în care bursele crescuseră, lovitura aplicată de politicienii greci a fost atât de puternică, încât aproape că a anulat câştigurile din ultimele săptămâni”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Udrea mai scrie pe blogul său că: Referendumul susţinut de guvernul socialist Papandreou este nepotrivit şi inutil şi că televiziunile de ştiri din România se revoltă acum, deşi îi dădădeau ca exemplu românilor pe protestatarii greci, ea spunând că aceştia din urmă sunt, „în fapt, nişte huligani „.

Ministrul se declară surprins de reacția televiziunilor de știri care se revoltă acum împotriva politicii lui Papandreou.

Până acum câteva săptămâni, îi dădeau exemplu pe protestatarii greci (în fapt, nişte huligani) şi le reproşau românilor că ei nu ştiu să «protesteze» – de parcă, în asemenea situaţii, violenţa este soluţia. Destul de mulţi jurnalişti îl lăudau pe Premierul grec, spunând despre el că le-a apărat interesele cetăţenilor săi. Chiar cu riscul de a nenoroci întreaga Europă, aş adăuga eu. Acum, când lumea întreagă se clatină din cauza populismului acestui vajnic reprezentant al socialismului doct, au trecut şi ei în tabăra victimelor, fără să precizeze laudele pe care mai ieri i le aduceau„, mai scrie Udrea pe propriul blog.