Breaking news

Tot mai mulți protestatari la porțile Palatului Cotroceni

Tot mai mulți protestatari s-au adunat în fața Palatului Cotroceni cerând demisia lui Băsescu.

Peste 500 de persoane s-au adunat joi, în fața Palatului Cotroceni din București, scandând lozinci anti-Băsescu și cerând demisia președintelui.

”La Palatul Cotroceni, cântă cucuveaua, Băsescu și cu ai lui și-au găsit beleaua”, ”Jos Băsescu”, ”Solidaritate”, ”Demisia, demisia””,sunt doar o parte din scandările celor adunați în fața Palatului Cotroceni și bine înțeles nu lipsea nici celebra ”Ieși afară javră ordinară”, pe care protestatarii o consideră ca fiind picătura chinezească.

Oamenii sunt nemulțumiti de faptul că Băsescu a revenit la Cotroceni deși 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea lui.

Mesajele au vizat atât pe Băsescu, cât și pe judecătorii CCR, în speță pe Aspazia Cojocaru pe care o acuză că a distrus România: Aspazia, Aspazia, ai distrus România!

Protestatarii nu au uitat nici parlamentarii care nu au susținut ideea lui Ioan Ghișe de a-l demite în Palrament, pe Traian Băsescu.

După ce au protestat pe loc timp de o jumătate de oră, o parte din manifestanți au pornit la plimbare în jurul Palatului Cotroceni, împreună cu senatorul PNL, Ioan Ghișe.

Cealaltă parte de protestatari care au rămas în fața porții Palatului Cotroceni de pe platoul Marinescu, s-au plimbat și ei pe trotuarele din fața palatului.

Când cele două grupuri de protestatari s-au reunit, au mai scandat circa 20 de minute împreună după care au plecat în marș către Piața Universității.

Pe tot parcursul manifestării, protestatarii au fost flancați de jandarmi și polițiști de la Rutieră.