Breaking news

Protagoniștii sărutului din mijlocul revoltei au fost identificați

Scott Jones și Alex Thomas sunt cei doi iubăreți ce se sărutau de mama focului în mijlocul protestelor violente de pe străzile din Vancouver Canada.

iubaretiFotografiile cu cei doi sărtându-se în mijlocul haosului din Vancouver au făcut înconjurul lumii și toți doreau să afle cine sunt cei doi iubăreți.

După difuzarea fotografiei cu cei doi sărutându-se în mijlocul protestelor violente dintre fanii unei echipe de hochei și forțele de ordine, tatăl tânărului și-a recunoscut fiul în fotografie și a spus presei povestea celor doi.

Scott Jones este din Australia dar locuiește în Canada de şase luni şi lucrează ca barman și încearcă să devină actor de stand-up comedy.

Brett James, tatăl tânărului spune că fiul său şi prietena lui au participat la finala Cupei Stanley pe care cei de la Vancouver Canucks au pierdut-o în faţa americanilor de la Boston Bruins.

Fiul său a sărutat-o pe Alex pentru a o linişti, moment surprins cu precizie de fotograf.

După meci, cei doi au fost prinşi în mijlocul violenţelor. Alex a fost lovită de un scut al poliţiei şi a căzut. Amândoi sunt absolut uimiţi că au ajuns celebri” a declarat Brett James.