Breaking news

ProSkin, Pro piele frumoasă

Inainte de a-ti expune tenul temperaturilor ridicate specifice verii, asigura-te ca este pregatit pentru actiunea agresiva a razelor solare.

ProSkinIn timp, pielea sedimenteaza un grad ridicat de impuritati, cauzate de poluare si de alti factori nocivi din mediu. Acestea patrund in derm, tesutul profund al pielii si ii confera acel aspect incarcat si lipsit de luminozitate. Mai mult, din cauza murdariei acumulate, niciun produs de ingrijire folosit nu va fi eficient, indiferent de ingredientele active pe care le include.

Pentru sanatatea si vitalitatea tenului tau este esential sa ii aplici o curatare faciala in profunzime. Una dintre cele mai noi tehnologii in domeniu a fost conceputa de catre laboratoarele de cercetare si dezvoltare Nomasvello din Spania si actioneaza printr-o combinarea activa a ultrasunetelor cu energia galvanica. Curatarea faciala in profunzime ProSkin actioneaza in 2 etape: prin actiunea ultrasonica se deschid porii si se aduc impuritatile din stratul dermic in epiderma, la suprafata pielii, pentru a putea fi usor eliminate. Astfel, se curata tenul de punctele negre, de urmele de acnee si de excesul de sebum. Ulterior, se stimuleaza productia de colagen si elastina proprii unui ten sanatos, prin curentul galvanic. Acesta inchide porii si ajuta produsele profesionale de ingrijire faciala sa patrunda in piele si s-o hidrateze.

Gratie curatarii profunde prin tehnologia ProSkin de la Nomasvello, orice ten se va simti revitalizat si luminos. Pielea curata si perfect hidratata te va ajuta sa ai un aspect intinerit chiar si fara make-up.

Fii frumoasa zi de zi, cu ajutorul noilor tehnologii inovatoare de ingrijire faciala!

Specialistul Nomasvello www.nomasvello.ro