Breaking news

Propaganda băsistă scoate românii în stradă și îi asmute împotriva lui Ponta

Aparatul de propagandă băsistă, aflat în spatele candidatului ACL, Klaus Iohannis, și-a intrat în drepturi depline sâmbătă, când a scos în stradă la Cluj, Timișoara și București, mii de tineri. Motivul protestului a fost unul electoral legat de faptul că în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie, mii de români din Diaspora au stat la coadă ca să voteze și că unii dintre ei nu au mai apucat să-și exprime votul.

miting vot diasporaAgitatorii regimului Băsescu au organizat sâmbătă, în trei orașe din România, ”mitinguri” de protest în semn de solidaritate cu românii care au stat la cozi ca să voteze, cerând ”alegeri libere”. Ca și când în România ar fi instaurată dictatura și că alegerile sunt confiscate.

Dacă la protestele organizate în plină iară în 2012, după ce Băsescu l-a atacat și linșat pe Raed Aradaf, propaganda băsistă susținea că în stradă sunt câteva sute de persoane, acum, la protestele de sâmbătă a numărat Anastase, participanții.

Întreaga presă băsistă, Hot News, Adevărul, Gândul, Mediafax, Evenimentul Zilei, Realitatea TV, realitatea.net, Ziare.com, au titrat mare în regim de breaking news, zeci mii de români au ieșit pe străzi în toată țara.

Numai că atât la Cluj cât și în Timișoara și la București, protestatarii aveau un singur mesaj: JOS PONTA, JOS COMUNISMUL!!! De unde poți înțelege că ”solidaritatea” mimată pentru românii din Diaspora, a fost doar un pretext al propagandei băsiste ca să poată organiza ample manifestări de protest la adresa lui Ponta.

Și ca totul să fie clar, un autocar cu însemnele electorale ale ACL și cu fotografia lui Iohannis, au adus manifestanți la Timișoara.

Utilizând astfel masele ca să îl atace pe contracandidatul lui Iohannis din turul doi al alegerilor prezidențiale.

Dacă în prima lună de campanie, s-a mers pe varianta ofițerului acoperit, acum propaganda băsistă îl face comunist pe Victor Ponta, asmuțând tinerii asupra lui. Sperând în acest fel că va determina românii să nu îl voteze pe Ponta și să dea votul lui Iohannis.

”Societatea civilă” din România s-a dat și de astă dată de partea lui Iohannis, la fel cum s-a întâmplat și în 2009, când i-au făcut cor lui Băsescu.

Este clar ca lumina zilei că toate manifestările sunt aranjate de ACL și dirijate electoral împotriva lui Ponta.

Dacă ești din altă țară și te uiți la Realitatea TV zici că în România s-a instaurat comunismul, a venit Revoluția și că românii mărșăluiesc pe stradă cerând alegeri libere la fel ca în decembrie 1989.

>