Breaking news

Propaganda băsistă a început intoxicarea cu Diaspora

Propaganda băsistă a început să își facă jocul pentru turul al doilea al prezidențialelor. Conștienți de faptul că nu au nicio șansă să câștige alegerile cu discursurile lui Iohannis, băsiștii au pus în scenă ”Operațiunea Diaspora”.

popescu sebastianPlanul de manipulare și intoxicare a fost pregătit încă de la primul tur al alegerilor prezidențiale, când au băgat la mai multe secții de vot din Paris, Londra și Bruxelles, băsiști agitatori care să tulbure apele și să provoace scandal. Care a fost amplificat prin declarații, filmulețe și istericale, pentru că nu au mai apucat să voteze câteva sute de români în Diaspora. Imediat propaganda băsistă a sărit de părțile moi, în sus, că se încalcă dreptul la vot, că îi împiedică pe români să voteze.

Unde au fost moraliștii de azi, în 2012, la referendum, când mii de români nu au mai apucat să voteze în România?!!! Unde??!! Sau ei devin moraliști și urlă doar când este vorba de camarila băsistă?!

Nu pot să nu remarc faptul că intoxicarea băsiștilor pe rețelele de socializare și în presa aservită lor, este maximă și reușește să prostească mii de români care s-au apucat să iasă în stradă spun ei în semn de solidaritate cu românii din Diaspora care au stat la cozi și nu au apucat să voteze. Se vede din Lună că totul este o manipulare de cea mai joasă speță și că are drept rol declanșarea unui val uriaș de antipatie împotriva lui Ponta și astfel să atragă un vot negativ care să îl ajute pe Iohannis.

Mă întreb retoric, ce individ cu toate țiglele pe casă stă la coadă 4-5 ore ca să voteze în Diaspora?! Doar dacă mama candida la prezidențiale, și mă aflam în altă țară, atunci stăteam 5 ore la coadă ca să o votez. Cei care spun că au stat atâtea ore la coadă ca să voteze, fie au pierdut noțiunea timpului, fie au exagerat, fie s-au dus să facă scandal, mânați de interese de partid.

Dacă te duci la vot cu 2-3 ore înainte de închiderea urnelor, iar numărul celor care merg în același timp este de câteva sute, logic, că nu are cum o secție de vot să proceseze atâția votanți. Este logic și normal să se ajungă la astfel de situații. dar de aici și până la a spune că Guvernul Ponta te împiedică să votezi, mi se pare o exagerare cât casa.

Nu îmi aduc aminte ca o situație similară să fi fost la referendumul din 2012. Unde erau românii avizi să-și exprime votul democratic??? Au ascultat cumva de îndemnul lui Băsescu de a nu veni la vot ca să nu se facă cvorumul de participare?

I-a lovit cumva amnezia și acum și-au adus aminte că trebuie să aibă spirit civic și să-și exprime votul?!!

Brusc, pe românii din țară i-a apucat mila de cei din Diaspora că au stat câteva ore la coadă ca să voteze. Atâta poate în acest moment aparatul de propagandă al lui Băsescu, aflat în spatele lui Iohannis.

Băsescu a devenit în 2009, președinte cu ajutorul voturilor din Diaspora, câteva zeci de mii, întrucât diferența dintre Băsescu și Geoană a fost de doar 0,46%. La Paris s-a votat la loc comanda, și 90% din voturi, culmea, au fost pentru Băsescu. Mai apoi, ambasadorul de la Paris, Teodor Baconschi, era uns de Băsescu, Ministru de Externe, pentru a-i mulțumi că i-a adus peste 3000 de voturi.

Românii care au ales să trăiască în Diaspora să își vadă de viața lor acolo și să nu mai decidă ei pentru noi, cei din România, ce președinte să avem!!!

Eu unul nu mai vreau ca Diaspora să decidă învingătorul din turul doi al prezidențialelor din 16 noiembrie, la fel ca și în 2009.

>