Breaking news

Proiector iSEN – de ce să alegi?

Proiectorul iSen, accesoriul care nu trebuie să îți lipsească. Odată cu dezvoltarea funcționalității lor și cu scăderea prețurilor, videoproiectoarele au devenit din nou populare, fiind căutate tot mai mult în ultimii ani. Ce alte motive mai există pentru această schimbare ce le-a făcut să fie iar de actualitate?

 Deși surprinzător, o cauză este rapiditatea prin care evoluează tehnologia, tocmai pentru că odată cu aceasta, și costurile au fost mărite considerabil, majoritatea produselor fiind vândute, astăzi, la suprapreț. Iar atunci când ne aflăm în astfel de situații, încercam să găsim varianta cea mai practică, ce ne este de folos și totodată, la îndemână, inclusiv din punct de vedere financiar. Astfel, întrucât videoproiectoarele din zilele noastre au atât de multe funcții, evoluând și ele de-a lungul timpului, pot înlocui cu ușurintă un televizor inteligent, care este mult mai costisitor și mai mare că dimensiuni.

În plus, pentru cei pasionați de urmărirea filmelor și a serialelor, acestea sunt o idee perfectă, prin care își pot crea un mini cinematograf la ei acasă, având parte, în acest fel, de o experiență incomparabilă. Mulți ar spune că un film văzut în propria locuință nu poate aduce aceeași satisfacție pe care o simțim când mergem într-un cinematograf, unde pot fi folosite și efecte speciale, iar sunetul și atmosfera te fac să intri mai mult în poveste, îți captează atenția și astfel ai senzația că ești implicat activ în scenariu. Poate fi adevărat, dacă folosești televizorul pentru vizionarea filmelor, însă atunci când ai un videoproiector te poți bucura la tine acasă de aceeași experiență ca la cinema. În plus, nimic nu se compară cu starea pe care ți-o transmite propria locuință, cu felul în care te simți când ești acasă, locul cel mai drag ție. Așadar, este de preferat să privești momentele de relaxare de care te poți bucura la finalul fiecărei zile, ca pe o ocazie de petrecere a timpului cu familia, într-un mod special.

Vizionarea filmelor reprezintă o idee extraordinară, însă pentru a te bucura cu adevărat, este necesar ca acestea să fie redate la o calitate înaltă, pe un ecran cât mai mare, care să permită focusarea atenției în acea direcție. Desigur că un televizor poate să ofere aceste lucruri, însă nu în aceeași măsură în care o fac videoproiectoarele.

În plus, costurile sunt mult mai mici în cazul videoproiectoarelor, care afișează imaginile pe un ecran virtual de până la 3-4 metri, fără că imaginea să fie distorsionată sau neclară. Acest aspect reprezintă un beneficiu, întrucât o imagine de dimensiuni generoase, nu mai permite distragerea atenției care poate fi provocată de factorii externi.

Un alt avantaj pe care îl are un videoproiector, constă în faptul că este de dimensiuni mici, portabil, foarte simplu de montat, de conectat și pornit. Este ușor și poate fi utilizat în orice încăpere din locuință, în care există o suprafață plană, de preferat albă sau o culoare deschisă.

Dual Store îți oferă videoproiectoare care ating standardele de înaltă calitate, prețul acestora fiind extrem de accesibil, astfel încât, cu siguranță vei găsi ce îți dorești.

Un model cunoscut, foarte practic și cu numeroase funcții este Proiector iSEN T01-A. Acesta are sistem de operare Android 9.0, sursă de lumină LED de 60W, suportă o rezoluție de 1280 x 720 px și are o diagonală maximă de imagine de 200 inch. Distanța de proiecție este de 1.2 – 4.0m, cea optimă fiind de 1.68m. Formatul de imagine suportat este JPG, BMP și PNG, iar cel video este MP4, RMAB, AVI, RM și MKV. Proiectorul iSEN are funcție de navigare web, instalare aplicații și răsturnare a imaginii 360°.

Pachetul complet conține proiectorul, cablul de alimentare, telecomanda și manualul de utilizare.

Dar pentru a găsi modelul care să corespundă cu necesitățile tale, Dual Store îți pune la dispozițe o gamă variată de produse, toate fiind de calitate și la un preț accesibil.

>