Breaking news

Progress Consulting ofera servicii funerare complete in Bucuresti

Chiar daca este un domeniu la care nu ne gandim cu cea mai mare placere, sectorul funerar este cel care va asigura in cele din urma tuturor un ultim drum, un ultim omagiu. Pentru a onora si a oferi respectele cuvenite catre cei decedati, persoanele apropiate si familia apeleaza la cele mai bune servicii funerare.

servicii funerare bucurestiSocietatea Progress Consulting ofera astfel de servicii, avand o experienta de peste 18 ani in a ajuta apropiatii sa depaseasca mai usor momentul trecerii in nefiinta a unei persoane dragi.

Progress Consulting S.A. isi desfasoara activitatea in domeniu din anul 1997, oferind servicii funerare complete in Bucuresti dar si in Constanta, unde administreaza Cimitirul Municipal din acelasi an.

Sicrie, monumente si accesorii de cea mai buna calitate

Pentru a veni in sprijinul familiilor indurerate si a inlatura grijile legate de organizarea inmormantarii, produsele funerare oferite sunt de cea mai buna calitate si pot sa multumeasca orice pretentii. Intreaga gama de produse poate fi vizualizata si in mediul online, la adresa www.cavouri.ro.

La Progress Consulting pot fi regasite astfel solutii complete, de la sicrie pana la monumente funerare, accesorii diverse sau fotoceramica. Sicriele sunt reprezentate de o gama de lux, care onoreaza si arata aprecierea apropiatilor pentru persoana raposata. Realizate din esente de lemn precum stejar, brad, cires, fag sau plop, vin disponibile in numeroase modele, atat autohtone, cat si din import.

Monumentele funerare disponibile sunt realizate din granit sau marmura, dupa preferinte, in diverse culori si nuante. Pot fi realizate astfel pietre funerare si cruci, capace de morminte sau chiar capele supraterane, care sa cinsteasca memoria celor disparuti.

Accesoriile din bronz nu ar putea lipsi din randul produselor funerare oferite pe cavouri.ro. Sunt disponibile astfel aranjamente florale, crucifixuri, rame, litere sau diverse vase si felinare care infrumuseteaza orice mormant, aratand in acelasi timp si aprecierea pentru persoana disparuta dintre cei vii.

Fotoceramica funerara reprezinta un alt serviciu oferit de Progress Consulting, pentru a pastra o amintire vie si durabila a persoanelor raposate. Folosind tehnologii de ultima generatie, fotografiile sunt imprimate pe diferite forme, pastrandu-si luciul si culorile de-a lungul timpului.

Servicii funerare ce raspund oricaror nevoi

Pentru a inlatura orice griji legate de petrecerea pe ultimul drum a celor decedati, Progress Consulting ofera servicii complete, care includ: repatriere decedat, transport, casa mortuara, si chiar planuri funerare – pentru cei prevazatori.

Fiind singura firma de servicii funerare care realizeaza astfel de planuri, asigura personalizarea completa a serviciilor si produselor. Avand totul pregatit dinainte, este usurata si sarcina apropiatilor, care nu trebuie sa se mai ingrijeasca de toate detaliile aferente organizarii unei inmormantari.

In momentele dificile este nevoie de o sustinere, de un sprijin pentru familiile indurerate. O experienta bogata in domeniu isi spune cuvantul – dovada sta multumirea clientilor ce au apelat la serviciile Progress Consulting. Oferind disponibilitate 24/24 pentru consultarea produselor, cavouri.ro prezinta si un plus de incredere pentru solicitanti, care sesizeaza seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul de care au parte. Consilierea este oferita pentru orice produs sau serviciu solicitat, iar astfel momentul neplacut al decesului unei persoane dragi poate fi depasit mult mai usor de cei apropiati.