Breaking news

Programul trenurilor CFR în perioada sărbătorilor de iarnă

În perioada 22 decembrie 2012 – 03 ianuarie 2013, CFR Călători va adapta capacitatea de transport la traficul de pasageri estimat cu prilejul Sărbătorilor de iarnă.

tren calatoriPentru preluarea fluxului de călători de pe cele mai utilizate rute (din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Timişoara, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Iaşi, Suceava, Vatra Dornei, etc), vor fi suplimentate cu vagoane mai multe trenuri InterRegio (inclusiv cu vagoane cuşetă şi de dormit) .

De la data de 01 ianuarie 2013 iubitorii sporturilor de iarnă, vor putea să aleagă din variantele de călătorie spre/dinspre munte la unele trenuri spre/dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamţ prin oferta Trenurile Zăpezii.

Casele de bilete din gari vor avea program normal de lucru cu publicul. În această perioadă, programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit , iar în zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 şi 01 şi 02 ianuarie 2013 majoritatea agentiilor de voiaj CFR vor fi inchise.

Pasagerii pot beneficia de REDUCERI importante la călătoria cu trenul: 1.pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur cu trenurile InterRegio 31% și 56%;  2. între staţiile Brăila – Galaţi;  3. Oradea – Satu Mare, Dej Călători – Baia Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Târgu Mureş,  la trenurile IR şi IC – reducerile sunt cuprinse între 30 – 45% la clasa I şi 30 – 50% la clasa a II-a;   4. De asemenea, posesorii de abonamente valabile la trenurile Regio pot să călătorească fără plata diferenţelor tarifare la trenurile InterRegio, cu anumite trenuri şi pe anumite rute: Orăştie – Alba Iulia, Teiuş – Şibot, Beia – Mediaş, Războieni – Alba Iulia.

Distribuția biletelor se realizează pe următoarele canale: on-line de pe site-ul www.cfrcalatori.ro ; de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi automatele de vânzare din staţiile CFR. Cu prilejul Sărbatorilor de iarnă, se pot achiziţiona biletele de tren cu o reducere de 15%, la cumpărarea online cu cardurile MasterCard sau Maestro.

>