Breaking news

Programe de Internship pentru studenți!

În perioada 8-28 februarie, studenții români sunt așteptați să se înscrie în Programul de Internship-uri Internaționale, “Explore the World Program”, pentru a beneficia de o experiență profesională într-un cadru internațional pe domeniile: marketing, management, finanțe, administrarea afacerilor, dar și educație.

aiesec Programul este desfășurat de către AIESEC România în parteneriat cu AIESEC în Germania, India, Turcia și China. Formularele de aplicare se pot completa online pe adresa www.aiesec.ro până la 28 februarie.

Programul se adresează studenților cu profil economic, având cunoștințe în marketing, management, finanțe, administrarea afacerilor, dar și celor cu profil uman-predare în limbi străine, educație.

Programul “Explore the World” este rezultatul colaborării dintre AIESEC România și alte 4 țări, din cele 107 în care există AIESEC în lume, concretizându-se prin 3 proiecte:

Proiectul “Change in Diversity” oferă studenților, masteranzilor, dar și celor care au absolvit recent și au o experiență de minim 6 luni în domeniu, oportunitatea de a cunoaște mediul corporatist din India și Turcia și de a descoperi două dintre cele mai puternice culturi din lume. Internship-urile au o durată cuprinsă  între 6 și 12 luni, pe următoarele domenii: marketing, management, administrarea afacerilor, finanțe.

Proiectul “Discover Deutschland” se adresează studenților cu condiția ca aceștia să nu fie în anul terminal. Durata internship-ului este de 6 luni și se derulează în colaborare cu companiile din Germania.

Al treilea Proiect din cadrul Programului “Explore the World”, sub numele “Learning to Understand” oferă studenților în an terminal și celor care au absolvit recent studii de limbi străine și predare în limba engleză oportunitatea de a preda limba engleză elevilor din liceele din China pe o perioadă cuprinsă între 6 și 12 luni.

Toate internship-urile din cadrul acestui Program sunt plătite, acoperind cheltuielile de cazare, masa și transport, dar și alte cheltuieli suplimentare de trai pe perioada șederii în țara respectivă.

>