Breaking news

Program de mentorat in IT cu Cristian Dascalu – teapa sau nu?

Priveliștea de pe geamul biroului te invită parcă la o tură cu zăpada? Sursurul aparatului de cafea îți amintește de vinul fiert de pe pârtie? Sau poate pozele prietenilor care sunt acum la ski te fac să „mori de ciudă?”

Din păcate, e luni, iar tu ești la birou, fiindcă ai un program, un șef, o echipă, un salariu standard. Ai un talent pe care l-ai transformat într-un job bine plătit, însă simți că ai putea mai mult? Simți că pasiunea de acum paișpe ani, de când, pe sub ochelarii cu rame groase ai scris primul cod, nu mai are parcă aceași ardoare? Rutina biroului, birocrația și sedentarismul sunt prea prezente și probabil te simți epuizat, deși ar trebui, crezi tu în mintea ta, să fii recunoscător fiindcă ai un birou cald, un salariu peste nivelul de trai al României, un apartament mișto într-o zonă faină, cumva ai totul, o familie fericită, un câine care dă din coadă când te întorci acasă, dar… lipsește ceva, iar mutrele fericite și obrajii roșii ai prietenilor care într-o zi de luni sunt pe pârtie nu te ajută mai deloc.

Știu cum te simți și îmi pare rău că te simți așa, însă fiindcă nu vreau să te mai simți așa, am creat un program pentru nevoia ta, un program care te scoate din rutina asta afurisită și te aruncă direct pe pârtie. Un program de mentorat pentru ca tu, să nu îți îngropi talentul în ore petrecute la birou ci să te bucuri de munca ta, la cote maxime!

Salut! Eu sunt Cristian Dascălu și împreună cu Raul Pop, am puz bazele unui program revoluționar pe piața de IT. Am gândit un program de mentorat care să te ajute să fii liber de birou, program și rutină, un program în care timp de câteva luni, înveți tot ceea ce ai nevoie pentru a fi un freelancer de succes, pe nișa ta de IT. Înveți skill-uri sociale, cum să comunici eficient cu clienții, cum să negociezi și cum să te vinzi pe tine, astfel încât să te bucuri cu adevărat de valoarea ta reală.

Nu îți promitem marea cu sarea, e de muncă și ține de tine să știi cât de mult contează să fii fericit cu liniștea jobului și a stilului de viață. Poți să nu ne crezi pe cuvânt, nu vrem să ne crezi ci vrem să îți dorești să muncești pentru idealul tău, vrem să câștigi 10 000 euro/lună și vrem să îți vedem mutrele bucuroase atunci când la ora 9 dimineața te pornești spre pârtie sau plajă, depinde de plăcerea ta. Vrem să știi că, talentul tău este prețios, iar ceea ce facem noi pentru tine, este doar o șlefuire profesională, pentru a străluci mai puternic.

Hai, programează un call gratuit cu noi și dă startul aventurii!