Breaking news

Profesorul Daniel Barbu, acuzat de judecătoarea Iulia Motoc, de infidelitate

Judecătoarea CCR, Iulia Motoc a scris pe contul său de facebook că profsorul Daniel Barbu a avut o relație extraconjugală cu o studentă care mai apoi a devenit lector universitar.

Iulia Motoc, judecătoarea CCR care spunea că Parlamentul trebuie dizolvat și că își doreșete puteri sporite, s-a apucat să bârfească pe facebook despre profesorul de la Științe Politice, Daniel Barbu.

Este banal ca un profesor universitar să aibă relații extraconjugale cu o studentă, devenită apoi asistentă universitar, lector, conferentiar etc? Colegii mei de la Facultatea de Științe Politice știu la cine mă refer”, a scris Iulia Motoc pe Facebook.

Andreea Crețulescu a prezentat acest mesaj al judecătoarei în cadrul emisiunii ”Realitatea la raport”, miercuri seară la Realitatea TV, titrând pe ecran ”Bârfe ca-n Obor”.

Invitații emisiunii au dezbătut cu moderatoarea acest subiect spunând că este anormal ca un judecător CCR să aibă un astfel de compotament public.

Deranjată de discuția din platoul tv, stimata judecătoare a decis să dea o replică, tot pe Facebook, discuțiilor din emisiune, dezavuând de această dată numele profesorului infidel.

Cei de la Realitatea TV consideră că anchetele fraudelor lui Daniel Barbu, ajunse până la OLAF, cât și memoriul depus de conducerea Facultății împotriva abuzurilor lui sunt „bîrfe în Obor„, sau ar avea legătură cu CCR. Repet, am scris acest lucru în calitate de profesor universitar și nu de judecător al CCR. Ar fi absurd să fie altfel”, a precizat stimabila judecătoare.

Daniel Barbu nu este atacat întâmplător, acesta candidează din partea PNL, într-un colegiu din sectorul 3 al Capitalei.