Breaking news

Profesoara Maria Guraliuc Georgescu, ucisă cu bestialitate de fratele ei

Fosta jurnalistă Maria Guraliuc Georgescu a fost ucisă joi noapte, împreună cu fiica ei, de către propriul frate, într-un apartament din Iași.

Profesoara Maria Guraliuc, care lucrase în trecut și ca jurnalist la un zia local din Iași, a fost ucisă în propria locuință, împreună cu fiica ei în vârstă de cinci ani. Principalul suspect al dublei crime este, fratele profesoarei, George Guraliuc.

Cel care a descoperit crimele a fost soțul și tatăl victimelor. Anchetatorii au spus că după ce i-a tăiat gâtul femeii, criminalul a înjunghiat mortal și copilul iar apoi s-a spălat de sânge în chiuveta de la baie, sa schimbat de haine și a fugit.

O primă ipoteză luată în calcul de anchetatori este că ucigașul a bătut la ușă, iar când victima a deschis, acesta a atacat-o cu cutițul, a rănit-o după care a început să o alerge prin casă și în sufragerie a prins-o și i-a tăiat gâtul.

Fratele femeii, în vârstă de 23 de ani era bolnav de schizofrenie și ieșise din spital în urmă cu o săptămână. Anchetatorii au găsit la locul crimei un rucsac în care erau obiecte vestimentare, un caiet, mai multe adeverințe de la Facultatea de Informatică, un telefon mobil și o carte de identitate – toate aparținându-i lui George Guraliuc.

Maria Guraliuc Georgescu avea 29 de ani, iar de doi ani era angajată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, unde le preda deţinuţilor educaţie civică.