Breaking news

Produse antiescare pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilităţi

Anumite evenimente neplăcute pot distruge echilibrul în viaţa unei persoane. Accidente, intervenţii chirurgicale, fracturi ale membrelor inferioare, toate acestea au un impact negativ asupra capacităţii persoanelor respective de a-şi desfăşura activităţile cotidiene în mod normal. Din fericire, aceste persoane se bot bucura, însă, de produse special concepute pentru a le îmbunătăţi viaţa şi a le ameliora sau chiar vindecă afecţiunile de care suferă. 

saltea-antiescarePersoanele care, din cauza unor afecţiuni fizice, sunt nevoite să stea imobilizate la pat pe o perioadă lungă de timp, au nevoie de produse speciale, care să corespundă nevoilor lor. Aceste persoane sunt predispuse la apariţia rănilor şi a escarelor din faptului că stau nemişcate perioade îndelungate de timp. Deoarece este mai bine să prevenim decât să tratăm, persoanele imobilizate ar trebui să apeleze la produse ortopedice contra escarelor, precum: saltele ortopedice antiescare şi perne antiescare.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştii atunci când vrei să beneficiezi de o saltea antiescare sunt faptul că aceste produse ortopedice sunt confecţionate din materiale de cea mai bună calitate, care împiedică frecarea şi reduc presiunea exercitată asupra pielii. Astfel, o saltea antiescare conferă un confort sporit utilizatorilor, îmbunătăţind circulaţia sângelui. Avantajul unei saltele antiescare este că poate fi folosită atât în pat, cât şi în scaunul cu roţile, pacientul putându-şi schimbă poziţia ori de câte ori doreşte sau este necesar. O saltea antiescare este rezistenţă, putând susţine o greutate a utilizatorului de până la 120 kg.

Pernele antiescare sunt produse medicale care ajută la creşterea circulaţiei sanguine. Acestea sunt vitale pentru persoanele cu handicap care petrec mult timp în pat sau într-un scaun cu roţile. Aceste perne antiescare pot fi aşezate în orice loc, în pat, fotoliu sau scaun cu roţile, fiind foarte confortabile.

Folosirea unor astfel de produse antiescare protejează zonele cele mai expuse apariţiei rănilor, precum: zona capului, a omoplatilor, coloana vertebrală şi zona posteriorului, coapsele şi călcâiele. Pernele antiescare şi saltele antiescare atenuează considerabil durerile de spate provocate de poziţia în care pacienţii stau timp îndelungat şi ajută la menţinerea unei poziţii corecte.

Nu lăsaţi ca un accident, un eveniment neplăcut sau alte probleme legate de mobilitate cauzate de înaintarea în vârstă să va afecteze viaţă. Echipamentele moderne de care poate dispune o astfel de persoană sunt foarte variate şi întrunesc cele mai înalte standarde, pentru a ajută la recuperarea mobilităţii bolnavului şi pentru a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii acestuia.

În sprijinul nevoilor dumneavoastră vine şi firma Toda Internaţional care stă la dispoziţia persoanelor care au nevoie de astfel de produse ortopedice dar şi de consiliere privind tipul de echipament corespunzător afecţiunilor de care suferiţi.

Toda Internaţional va oferă prin intermediul magazinului Sisteme Ortopedice o gamă diversificată de produse antiescare dar şi alte produse ortopedice pentru mobilitate şi deplasare sau îngrijire la domiciliu.

Specialiştii magazinului va stau la dispoziţie cu sfaturi şi îndrumări benefice stării de sănătate a bolnavilor.

perna-antiescareCei interesaţi pot găsi în cadrul magazinului Sisteme Ortopedice produse antiescare (perne antiescare, saltele antiescare), dispozitive ortopedice (bastoane, cârje, cadre de mers), dispozitive ortopedice pentru mobilitate şi deplasare (scaune cu roţile manuale, fotolii rulante electrice, rolator, scuter electric), produse ortopedice pentru îngrijirea la domiciliu (scaun wc, înălţătoare wc, dispozitive pentru baie, paturi medicale, saltele ortopedice), orteze, elevatoare şi rampe, încălţăminte ortopedică.

Sisteme Ortopedice doreşte să ofere soluţii viabile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Produsele pot contribui la un stil de viaţă sănătos, confortabil şi stabil.

Pentru mai multe informaţii privind produsele ortopedice pe care le comercializează compania, puteți suna la numerele de telefon 0733.691.472, 0722.556.364, 021.528.03.98, 021.528.03.99 sau să le faceţi o vizită la adresa din Bucureşti, str. Dumitru Zosima, nr. 93, Sector 1. Alte detalii le puteţi găsi pe website-ul http://sistemeortopedice.ro.