Breaking news

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri, începe duminică la Euforia TV

Cunoscutul impresar, AnaMaria Prodan, fiica cântăreţei de muzică populară, Ionela Prodan va fi protagonista unui reality show difuzat la Euforia TV.

Astăzi de la ora 17:00, Anamaria Prodan şi familia vor fi prezenţi în platoul Simonei Gherghe pentru a vorbi despre noul proiect – reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” ce se va difuza începând cu această duminică la Euforia TV.

Cu mic cu mare şi-au dat programul peste cap Anamaria, soţul ei –Reghe , copiii şi mama –Ionela Prodan. Cu toţii vor povesti azi cum este la filmări, cum s-au obişnuit cu camerele şi ce anume le place cel mai mult la acest show dat fiind că se apropie marea lansare.

Sexy-impresara îşi va lansa mâine şi o prăjitura cu numele său pe care telespectatorii o vor putea vedea în premieră în emisiune.

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” se va difuza din 22 aprilie la Euforia TV. Protagonista va fi Anamaria Prodan într-un reality-show de proportii despre viaţa şi familia ei.

Într-o ediţie-eveniment programată în fiecare duminică, telespectatorii vor putea pătrunde în zona privată a vieţii Aneimaria Prodan şi vor putea urmări, pas cu pas, activităţile pe care aceasta le are în program zi de zi: vizitele Anei la stilist şi saloane de înfrumuseţare, orele sau chiar zilele petrecute în Mall-uri la shopping, cum îi pregăteşte Anamaria cine romantice soţului ei, evenimente mondene, concerte şi recepţii la care participă alături de soţ sau de copii.

Cum îşi răsfaţă copii, dar şi cum se ceartă la cuţite cu vecinii si prietenii, toate acestea în “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”, la Euforia TV.