Breaking news

Procurorul DNA Mihaiela Iorga Moraru nu a avut curajul să-l aresteze pe generalul Coldea

Mihaiela Iorga Moraru la Șefa secției de combatere a corupției din DNA, nu a avut curajul să dispună reținerea fostului șef adjunct al SRI, Florian Coldea. După 15 ore de audieri l-a lăsat să plece liber acasă, doar cu mpsura controlului judiciar.

Procuroarea DNA l-a audiat 15 ore pe celebrul general Coldea în dosarul deschis ca urmare a plîngerii făcute de afaceristul Cătălin Hideg.

Deși informațiile publicate de mass media, reclamă trafic de influență în justiți, contra unei sume importante de bani, procuroarea Iorga a considerat că generalul Coldea nu reprezintă pericol public și că poate fi cercetat în stare de libertate.

Este inexplicabilă o astfel de măsură a procurorului de caz care a stat 15 ore la audieri. Dacă lucrurile nue rau atât de grave, de a durat a atât de mult audierea lui Coldea?!

Putem trage concluzia că procurorul de caz nu a acut curajul să dispunță reținerea lui Coldea cu propunere de arest preventiv.

Astfel că generalul Coldea este liber să facă știe cel mai bine, să facă trafic de influență și să își exercite puterea la umbra unui control judiciar pe cauțiune.

>