Breaking news

Procurorul Bălăşescu, spionat timp de 6 luni de DNA

Procurorul Max Bălăşescu arestat preventiv pentru luare de mită în dosarul vrăjitoarelor care o şantajaseră pe Oana Zăvoranu, a fost ascultat timp de şase luni de zile de procurorii DNA.

Max Bălăşescu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Ilfov, a fost interceptat ambiental de DNA din mai 2011, pentru un presupus trafic de influenţă în favoarea unor hoţi de maşini.

Dan Gabriel Badea, procurorul DNA, cel care a instrumentat cauza în care a fost arestat prim-procurorul Sectorului 4, Mihai Betelie, a recunoscut, în procesul verbal de aducere la cunoştinţă a învinuirilor, că Bălăşescu a fost urmărit luni de zile.

Max Bălăşescu a susţinut că a găsit 10 aparate de interceptare folosite ilegal şi că acestea au fost predate SRI-ului, ajungându-se la concluzia ca s-a incalcat legea sigurantei nationale.

Însă după luni de zile de interceptări, procuroru Bălăşescu a fost ridicat în baza unui dosar făcut în cinci zile în urma unui denunţă făcut de cămătarul Sebastian Dobrescu, învinuit în dosarul vrăjitoarelor.