Breaking news

Procurorii DNA nu mai au limite. Vor monta camere video și microfoane în sticlele de Coca-Cola

Aveți grijă de unde vă cumpărați Cola. Procurorii DNA vor amplasa microfoane și camere video în sticlele de suc.

coca cola dnaDNA vrea să asculte românii chiar și atunci când aceștia merg să își cumpere o banală sticlă de suc. Dacă intri în vizorul DNA, ajungi să bei suc doar din sticla plantată de ei în magazin, care conține cameră video și microfon, fără ca tu să ai habar de acest lucru.

Direcţia Naţională Anticorupţie este dispusă să cheltuiască aproximativ 92.800 de euro, din fonduri europene şi de la bugetul de stat, pe echipamente de ascultare şi înregistrare de ultimă generaţie.

Ziarul Ring, spune că DNA vrea să cumpere sticle de Coca-Cola de 0,5 litri, care se găsesc „pentru consum în România”, dar „cu separare volum lichid de spaţiu de înregistrare”.

În sticlele de cola va trebui să fie prevăzut spaţiul necesar pentru a fi disimulate minicamere video digitale cu obiectiv tip „button”, cu nasturi negri sau albi şi să aibă deja montate microfoane „tip knowles”.

Pe lângă sticlele spion, DNA mai cumpără și poșete de damă în tendinţe. Iar camerele vor fi ascunse și în agende cu planificator şi spaţiu pentru pix sau creion, dar şi în poşete de damă din piele neagră.

Echipamente de înregistrare vor fi montate și în detectorul de radar.

DNA mai cumpără înregistratoare audio mascate în ceasuri de mână de firmă, argintii, cu cadran negru. Cu astfel de dotări, DNA devine serviciul numărul unu de spionaj și filaj al României, concurând cu SRI, SIE, STS, DGIPI și alte servicii de informații.

Așadar, mare grijă de unde vă cumpărați Cola și ce anume vorbiți când serviți băutura răcoritoare, să nu cumva să vă dați drumul la gură și să ajungeți la DNA, după ce ați savurat o…Cola.