Breaking news

Proconsul a făcut accident cu mașina la Suceava. Autoturismul s-a răsturnat în șanț

Trupa Proconsul a fost implicată vineri într-un accident rutier produs pe DN 2 în județul Suceava. Deși mașina s-a răsturnat, din fericire niciun membru al formației nu a fost rănit.

Proconsul la DistractisMembrii trupei Formaţiei Proconsul se deplasau la un concert pe care urmează să-l susţină la Suceava.

Însă mașina în care se aflau, s-a răsturnat, vineri, într-un şanţ, pe marginea DN 2.

Bodo a intrat în direct prin telefon cu Ciprian Dinu, realizatorul emisiunii Europa Express de la Europa FM şi i-a povestit cum s-a întâmplat: înainte să intre în Fălticeni, într-o curbă, din cauza poleiului, maşina s-a răsturnat.

Vestea este bună, pentru că am aflat încă o dată că Dumnezeu ne iubeşte. Toţi sunt bine, trupa Proconsul este pe picioare.” a declarat Bodo la Europa FM .

Trupa Proconsul a anunţat chiar ieri pe pagina de Facebook că a cumpărat un nou microbuz. Acesta a fost avariat în urma accidentului.

Microbuzul este cu roţile în sus, dar vom ajunge la concert cu ajutorul prietenilor noştri din Suceava”, a spus Bodo la Europa FM.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că maşina era condusă de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bucureşti, iar între localităţile sucevene Roşiori şi Vadu Moldovei, într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

Trupa Proconsul a devenit celebră în România grație piesei Cerul, lansată la secțiunea Creație de la Mamaia, unde a câștigat premiul III, iar în 2001, formația a câștigat trofeul cerbul de Aur de la Brașov.

masina trupei proconsul