Breaking news

Problemele cu prostata – o amintire

Orice barbat trecut de a doua tinerete stie ce inseamna sa ai probleme cu prostata. Putini sunt cei care sunt scutiti de aceste afectiuni sau carora le apar doar odata cu o varsta indepartata. Insa prostata marita poate sa ia prin surprindere chiar si persoane tinere, asa ca nu trebuie ignorate simptomele prin care iti transmite ca s-ar putea sa ai o problema la care, daca incepi sa lucrezi de la inceput, poti sa ii gasesti o solutie usoara.

Simptome ale prostatei marite

Unele dintre aceste simptome pot sa apara subtil si sa creasca in intensitate odata cu trecerea timpului sau pot sa apara brusc si sa te ia prin surprindere.

Invata sa le identifici si sa le tratezi din timp, pentru a nu ajunge la situatii grave care necesita operatii si spitalizare.

Incepand cu varsta de 25 de ani prostata incepe sa creasca, insa de cele mai multe ori la aceasta varsta nu exista complicatii, ci isi urmeaza ritmul natural. Problemele incep odata cu varsta de 50 de ani si mai incolo.

Simptomele cele mai intalnite ale acestei boli sunt:

  • flux urinar slab si intrerupt de cele mai multe ori;
  • urinari frecvente mai ales pe timpul noptii;
  • nevoie urgenta de urinare, mai ales pentru ca vezica nu s-a golit in totalitate.

Toate aceste simptome duc la neplaceri, mai ales cand participi la evenimente de familie, mondene sau cand mergi in calatorii. Sa dispari dintr-o data din mijlocul actiunii sau sa nu gasesti o toaleta atunci cand aii nevoie inseamna o mare frustrare si un mare stres atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Deranjul cu mersul la baie din timpul noptii poate sa fie enervant pentru membri familiei, oaspeti sau cei la care mergi in vizita.

Solutii pentru prostata marita

Ce bine insa ca exista solutii pentru aceasta boala care apare negresit in viata majoritatii barbatilor, solutii la indemana, pe care vei fi bucuros ca le-ai incercat inca de la primele simptome.

Medicamentul Prostazin este la indemana ta oricand doresti si poti sa il comanzi in siguranta de pe internet chiar de la primele semne ale bolii. Substantele din care este compus sustin sanatatea si buna functionare a prostatei imbunatatind si viata sexuala in acelasi timp. Acesta poate fi luat si fara prescriptie medicala.

Pe langa asta, ajuta in cazul simptomelor de:

  • usturime la urinare;
  • reduce urinarile nocturne;
  • reduce si dificultatea de urinare;
  • contribuie la reducerea in volum a prostatei pana la dimensiunile normale.

Folosind acest medicament vei putea sta mai linistit in ceea ce priveste ameliorarea simptomelor si functionarea normala a prostatei.

Reducerea stresului si activitatile fizice sunt alte metode prin care poti sa reduci dimensiunea prostatei si simptomele asociate acestei boli.

Pe cat posibil, cand mergi la baie, asigura-te ca ai golit vezica pentru a nu avea senzatia de nevoie de urinare la scurt timp dupa.

Evita consumul de lichide seara pe cat posibil, pentru ca astfel vei opri si urinarile nocturne.

Prostata marita face probleme barbatilor indiferent de varsta, de aceea este bine sa ii urmaresti simptomele si sa le ataci inca de la inceput!

 

>