Breaking news

Pro TV și-a pus România în cap. După voyo.ro, internauții boicotează și postul tv

Numărul românilor care se revoltă împotriva Pro TV și a site-ului voyo.ro crește alarmant de la o oră la alta.

Pro Tv și-a pus internauții români în cap care au luat foc când au aflat că televiziunea a cerut CNA, înhiderea a 42 de site-uri care oferă gratuit spre vizionare filme și seriale.

Drept urmare, românii au pornit o campanie națională pe internet de boicot a Pro TV, a site-ului știrile Pro TV dar în special a site-ului voyo.ro.

Practic, Pro TV a cerut ca cele 42 de site-uri să fie închise întrucât îi fac concurență neloială site-ului propriu voyo.ro.

Și pentru a scăpa de concurență, Pro TV a solicitat joi, CNA să ia măsuri pentru ca respectivele site-uri să fie închise.

Pe facebook au apărut numeroase pagini dedicate campaniei ”AntiVoyo.ro”. Primul cont de facebook antivoyo a adunat în trei zile Aproximativ 23.000 de adepți, iar numărul acestora crește de la un minut la altul.

Totodată s-a deschis și o petiție online antivoyo care a fost semnată de peste 3100 de persoane.

Internauții sunt nemulțumiți de serviciile orferite de voyo.ro și sunt împotriva închiderii site-ului vplay.ro care oferă filme și seriale gratuit.

Boicotul se extinde și la postul Pro TV, internauții cer ca românii să scoată televiziunea din grila de programe.

Iar boicotul se extinde treptat și la celelalte produse ale trustului Media Pro.

Analizând reacțiile din mediul online din ultimele trei zile, decizia Pro TV de a cere închiderea site-urilor care-i fac concurență nu a fost una inspirată. Și cel mai probabil site-ul voyo.ro va dispărea în curând din cauza boicotului masiv.

”Spune NU voyo”, este cea mai virală campanie împotriva unul trust de presă din istora României.

>