Breaking news

Pro TV se mai gândeşte dacă face videoclipul cu Narcis Iustin Ianău

Pro TV neagă demararea proiectului privind videoclipul cu Narcis Iustin Ianău, dar nu infirmă discuţiile care au avut loc.

450_narcis_iustin_ianau_romanii_au_talentÎntr-o nouă declaraţie remisă către exclusivNews.ro, PR-ul Pro TV, Camelia Cavadia, transmite: “Infirmăm faptul că pregătim un videoclip cu Narcis Iustin Ianău. Vă vom ţine la curent cu proiectele în care va fi implicat pe viitor.” Conform declaraţiei, pregătirile pentru filmarea videoclipului nu au fost demarate, însă cei de la Pro TV nu au infirmat discuţiile care au avut loc. Se pare că proiectul a creat o adevărată controversă, la mijloc fiind vorba de bani, pe care Media Pro nu are de gând să-i investească în producţia videoclipului.

În cadrul Media Pro, punctele de vedere cu privire la acest subiect au fost divergente. În timp ce vocile în favoarea videoclipului sugerau o producţie care să aibă impact şi să poată fi distribuită în afară, cei care au privit proiectul cu ochi reci de la bun început au argumentat că o asemenea acţiune nu este oportună pentru că nu ar aduce niciun fel de profit.

Contactată de exclusivNews.ro, Camelia Cavadia, PR Pro TV, declarase iniţial că: “Sunt tot felul de discuţii, dar nu avem de făcut niciun fel de comunicat.”

>