Breaking news

PRO TV prezintă harta digitală a cozonacilor din România

În acest an am avut nevoie mai mult ca niciodată de tehnologie și de soluții de conectare de la distanță, cu ajutorul internetului și Iulia Ionescu ne-a venit în ajutor cu informații noi și utile din domeniu, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul Știrilor PRO TV!

„Trebuie să recunoaștem că anul acesta tehnologia a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri. Ne-a ajutat să păstrăm legătura cu cei dragi, să ne continuăm activitățile de la serviciu și să fim solidari. Nu a fost un an ușor, dar a fost și o perioadă în care am întâlnit foarte mulți oameni creativi și puternici, care au găsit soluții incredibile pentru a-i ajuta pe alții sau pentru a-și susține propriile afaceri, iar asta s-a întâmplat și acum, în preajma sărbătorilor. Mă bucur enorm că la iLikeIT putem să le spunem poveștile și să-i ajutăm să-i inspire și pe alții.” Iulia Ionescu

Urmează câteva zile pline de surprize festive pentru telespectatorii iLikeIT. Începem săptămâna cu harta digitală a cozonacilor din România, dar și o aplicație gândită special pentru cei care vor să afle unde sunt cei mai buni cozonaci din orașul lor. Continuăm cu o invitată specială, psihoterapeutul Diana Lupu, care ne va vorbi despre aplicațiile de dating, atât de folosite pe timp de pandemie, mai ales în preajma sărbătorilor. În plus, pentru Ajunul Crăciunului am pregătit o selecție de zece food bloggeri de la care ne putem inspira pentru masa de Crăciun. Va fi o surpriză și pentru cei care au fost incluși în lista Iuliei Ionescu. Nici ei nu știu că imaginile de pe conturile lor de Instagram se vor vedea, în direct, la televizor, în Ajunul Crăcinului.

Luna decembrie este plină de bucurii și de cadouri, dar de multe ori ajungem să cumpărăm mai multe lucruri decât avem nevoie și trebuie să învățăm să scăpăm de lucrurile vechi pentru a face loc celor noi. De aceea, telespectatorii vor afla la iLikeIT și de o platformă cu informatii utile despre reciclare.

>