Breaking news

Pro Democrația recruteazå observatori pentru alegerile locale din iunie

loading...

Asociaţia Pro Democraţia a început recrutarea de observatori care să participe la alegerile locale din România din luna iunie 2012.

Cetăţenii interesaţi de asigurarea corectitudinii şi transparenţei alegerilor pentru desemnarea preşedintelui consiliului judeţean, a consilierilor locali şi judeţeni şi a primarilor sunt invitaţi să ni se alăture, în pregătirea şi derularea activităţilor de observare a procesului electoral.

Aceştia vor beneficia de instruire pentru activitatea pe care o vor desfăşura în calitate de observatori şi de asistenţă continuă din partea APD. Cetăţenii interesaţi să se implice în observarea alegerilor locale sunt invitaţi să ne contacteze la sediul nostru din Bd. Mareşal Al. Averescu, nr. 17, Pavilion 7, et. 3, sector 1, Bucureşti, la numărul de telefon 021 222.82.45 sau pe e-mail la apd@apd.ro sau la sediile cluburilor din reţeaua APD (consultaţi pagina web www.apd.ro).

APD pune la dispoziţia celor interesaţi platforma on-line www.alegericorecte.ro, unde pot fi postate nereguli şi fraude din perioada de campanie şi din ziua votului, pentru a le face publice şi sesiza instituţiile relevante pentru controlul şi soluţionarea lor.

 

 

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>